Deschiderea celei de-a XII-a ediţie a Târgului Eco Energy – Material Construct – Climaterm

Am participat astăzi la deschiderea celei de-a XII-a ediţie a Târgului Eco Energy – Material Construct – Climaterm, eveniment organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ.

Târgul reuneşte profesionişti din domeniul materialelor de construcţii, instalaţiilor, tehnologiilor, echipamentelor şi utilajelor, precum şi din aria de acoperire a energiei verzi.

Îi felicit pe organizatori pentru această inițiativă de a-i sprijini pe antreprenorii locali, care de doi ani resimt destul de acut problemele apărute în domeniile lor de activitate din cauza pandemiei și a crizei economice, iar acum suportă și efectele crizei energetice.

În contextul actual, energia verde câștigă tot mai mult teren, iar prin târgul găzduit zilele acestea la Piatra-Neamț se caută soluții pentru îmbunătățirea situației, pentru protejarea mediului prin utilizarea unor tehnologii nepoluante care să le ofere consumatorilor finali variante mai ieftine pentru iluminat și încălzire.

Târgul poate fi vizitat până în data de 8 mai 2022.

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate