La mulți ani, Liceului Particular Nr.1 ”Aurora Ouatu” pentru un sfert de secol de excelență!

Am avut plăcerea de a participa la celebrarea a 25 de ani de existență a Liceului Particular Nr.1 ”Aurora Ouatu”. Cu rădăcini în 1998, acest liceu nu este doar o școală, ci un pionier în promovarea educației particulare, fiind prima instituție de învățământ de drept privat din România.
Acreditat la toate nivelurile și recunoscut atât pe plan local în Piatra Neamț și Alexandru cel Bun, cât și la nivel național, liceul continuă să reprezinte un exemplu în peisajul educațional românesc. Cu peste 5000 de elevi care au trecut prin sălile sale, fiecare dintre aceștia contribuie acum activ în diverse domenii precum cultură, medicină, administrație și multe alte domenii.
Îmi exprim aprecierea față de fondatorii Aurora și Ioan Ouatu, corpul didactic dedicat și toate autoritățile care susțin această unitate de învățământ!
La mulți ani, Liceului Particular Nr.1 ”Aurora Ouatu” pentru un sfert de secol de excelență!
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate