La mulți ani, Poliției Române!

Astăzi se împlinesc 20 de ani de când prin art. 50 din Legea nr. 218, data de 25 martie a fost desemnată Ziua Poliţiei Române. Tot astăzi marcăm 200 de ani de la înființarea Poliției Române, instituție care prin oamenii săi asigură, non-stop, siguranța cetățenilor!

Vă felicit pentru devotament, pentru munca grea pe care o desfășurați continuu, pentru faptul că luptați cu succes pentru eliminarea pericolelor la adresa siguranței publice. În ultimi anii, când omenirea a fost greu încercată de pandemie, ați avut o contribuție majoră în contextul susținerii eforturilor pentru a depăși cu bine această etapă deloc simplă din viața societății.

Toată considerația mea pentru că purtați cu demnitate uniforma de polițist! Vă doresc să o păstrați nepătată! Poliția Română este instituția care are nevoie de oameni demni, care țin la onoarea profesională și care luptă continuu împotriva infracțiunilor, a violenței, fraudei, punând respectarea legii în fața oricăror alte priorități!

Fiți vigilenți și echilibrați, profesioniști și curajoși! Doamnelor cu caschetă, care ați ales să aveți o carieră în acest domeniu în care până de curând perseverau bărbații, am onoarea! Vă respect în mod deosebit!

La mulți ani tuturor polițiștilor!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate