Pregatirea ouălelor împreună cu copiii din Ucraina, cazați la centrul de agrement de la Oglinzi.

N-am crezut vreodată că voi trăi o astfel de experiență pe cât de frumoasă, pe atât de tristă, de emoționantă!

Pentru a-i introduce în spiritul Sărbătorilor Pascale, am vopsit ouă roșii împreună cu copiii din Ucraina, care sunt cazați la centrul de agrement de la Oglinzi.

Am văzut multe până acum, dar atâtea mânuțe harnice, ochi vioi și emoție, nu!

Poate Dumnezeu, știind prin ce chinuri a trecut Fiul Său, are toată grija de copiii unor părinți care au lăsat totul în urmă și cu puii lor în brațe au fugit din calea războiului și a făcut posibilă această întâlnire frumoasă.

Pentru că au fost harnici, Iepurașul de Paște le-a împărțit copiilor 50 de cozonaci și 30 de păști.

Tot pentru a le crea o zi deosebită, câțiva actori de la Teatrul Tineretului din Piatra-Neamț le-au oferit momente vesele.

Nu știu dacă acei copii, în timp ce vopseau ouă, se gândeau la cum au pregătit Paștele anul trecut, dar eu sper să se termine mai repede războiul și următoarele Sărbători Pascale să le petreacă acasă la ei, cu toți ce dragi alături!

Doamne, ai grijă de noi toți!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate