Săptămâna „Școala Altfel“ – în vizită la Prefectură

Zi cu exuberanță, astăzi, în biroul meu de la Prefectură, unde copiii clasei a V-a C de la Școala „Elena Cuza“, însoțiți de diriginta Georgiana Ganea, au făcut o vizită pentru cunoașterea instituției, în cadrul programului pe care îl au în Săptămâna „Școala Altfel“.

Recunosc, cele aproape două ore petrecute cu acești copii minunați m-au încărcat cu energie pentru întreaga zi! Dorința lor de cunoaștere, de a afla lucruri care nu se văd din exteriorul Prefecturii, importanța pe care o acordă oamenilor care dețin funcții publice și, nu în ultimul rând, dorința de a identifica probleme și de a găsi soluții pentru a le fi mai bine oamenilor, îi fac extraordinari!

S-au întrecut în a pune întrebări, în a relata situații care fie îi deranjează pe ei, fie se confruntă cei din jurul lor cu ele și au cerut explicații la unele probleme pe care le întâlnesc la școală sau acasă.

Întâlnirea cu ei a fost un moment foarte frumos al zilei de astăzi. Vă mulțumesc, dragi elevi și stimată doamnă dirigintă, pentru bucuria și onoarea pe care ni le-ați făcut, vizitându-ne la sediul instituției. Sper ca măcar unul dintre copiii care astăzi au trecut pragul Prefecturii, să ajungă prefect!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate