111 ani de la apariția primului pașaport românesc și 15 ani de la primul pașaport electronic

Este un moment aniversar și profit de ocazie pentru a-i felicita pe colegii și colegele mele de la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple Neamt. Activitatea lor este extrem de importantă, pentru că trăim într-o lume a mișcării continue, a schimburilor de experiență, a explorărilor în toate direcțiile și ei fac posibile toate aceste deplasări!

De asemenea, profit de ocazie pentru a-i informa pe nemțeni că începând cu data de 20 martie 2023, serviciul de programare on-line pentru depunerea cererilor de pașapoarte va trece pe HUB-ul de servicii al Ministerului Afacerilor Interne (hub.mai.gov.ro/epasapoarte). În viitor, platforma va putea fi utilizată și pentru efectuarea programărilor pentru serviciile prestate de celelalte structuri ale ministerului. Noul serviciu de programare on-line pentru depunerea cererilor de pașapoarte va fi disponibil și fără autentificare, introducând posibilitatea de a efectua o programare începând cu ziua curentă.

Datorită facilităților oferite de platforma on-line hub.mai.gov.ro/epasapoarte, nemțenii vor avea la dispoziție noi forme de comunicare, precum serviciul de notificare prin e-mail și verificarea programării.

Serviciul de paşapoarte al judeţului Neamţ eliberează paşapoarte simple electronice şi temporare începând cu data de 25 noiembrie 2009. În total au fost emise 450.589 de astfel de documente. În anul 2022 au fost înregistrate 32.254 cereri pentru eliberarea paşapoartelor simple electronice şi temporare, din care 28.215 pentru eliberarea paşapoartelor simple electronice depuse la ghişeele serviciului și 1.460 pentru eliberarea paşapoartelor simple temporare depuse la ghişeele serviciului.

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate