Părerea Ta Contează

Construim Împreună Viitorul Județului Neamț!

Județul Neamț are potențial imens și fiecare dintre noi poate contribui la dezvoltarea și îmbunătățirea comunității noastre. Ne dorim ca acest spațiu virtual să fie unul de dialog deschis, unde părerile, grijile și soluțiile cetățenilor sunt ascultate și luate în considerare.

Completează formularul de mai jos și alătură-te mișcării pentru un județ Neamț mai prosper și mai puternic!

Formular

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Introdu aici numele tău
Introdu aici prenumele tău
Introdu localitatea în care locuiești
Introdu aici adresa ta de email
Introdu aici numărul tău de telefon
Categorii de probleme (Te rugăm să selectezi categoria care reflectă cel mai bine problema pe care dorești să o adresezi)
Vă rugăm să descrieți opinia, părerea/soluția conform categoriei de problemă selectată (introduceți textul)
Contribuția ta contează. Prin implicarea ta, ai ocazia să faci o diferență în comunitate. Opiniile și soluțiile tale pot fi catalizatorul pentru schimbările pe care le dorim cu toții în județul Neamț. Vă mulțumim pentru participare!

1+1=

[Pentru solicitări de ștergere a datelor sau nelămuriri privind politica de confidențialitate, folosiți secțiunea Contact din website. Prețuim încrederea acordată și depunem toate eforturile tehnice pentru ca datele transmise să rămână în siguranță și confidențiale.]

Împreună, putem face Județul Neamț un loc mai bun pentru toți locuitorii săi.

Construim Împreună Viitorul Județului Neamț!

Sunt Adrian Niță, un cetățean ca tine, implicat și dedicat dezvoltării comunității noastre. Am o viziune clară și concretă pentru transformarea județului Neamț într-o zonă înfloritoare și privesc spre viitor cu speranță și determinare. Pentru a împlini această viziune, este esențial să lucrăm împreună și să ne împărtășim părerile și soluțiile.

Dialog, Transparență și Participare Civică

Îmi propun să creez un dialog deschis și sincer cu fiecare dintre voi. Sunt dedicat valorilor de transparență, participare civică și dezvoltare sustenabilă. Cred cu tărie că împreună, prin eforturi comune, putem construi un viitor mai bun pentru familiile noastre și, mai ales, pentru generațiile care vin.
Dacă ai peste 18 ani, indiferent dacă ești elev, student, angajat sau antreprenor, te invit să te alături campaniei noastre. Opiniile, ideile și soluțiile tale sunt esențiale în acest demers. Părerea Ta Contează!
Acesta nu este doar un slogan, este principiul care ne ghideză acțiunile. Comunitatea este alcătuită din voci diverse și fiecare voce trebuie să fie auzită și valorizată.

Facem Județul Neamț un Loc mai Bun pentru Toți

Împărtășește-ne problemele, părerile si ideile tale pentru a ajuta la dezvoltarea comunității.

Completează formularul si contribuie la modernizarea județului Neamț într-unul solidar, inovator si prosper.

Îți mulțumesc pentru implicare!

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate