14 iulie, Ziua Ministerului Afacerilor Interne

Astăzi este ziua unuia dintre cele mai importante ministere ale României, Ministerul Afacerilor Interne. Apărut ca entitate publică în urmă cu aproape 200 de ani, sub titulatura de Ministerul Trebilor din Lăuntru, acesta a coordonat și controlat dintotdeauna administrația publică, a fost responsabil de ordinea internă și siguranța statului.

După mai multe etape organizatorice, începând cu anul 2012, ministerul poartă denumirea actuală, în urma reorganizării Ministerului Administrației și Internelor și a Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

La ceas aniversar, le adresez tuturor celor care își desfășoară activitatea sub sigla acestei instituții putere de muncă, determinare și profesionalism! Obiective atinse, proiecte de succes și activitate intensă pentru asigurarea unei administrații publice eficiente și pentru siguranța statului român!

La mulți ani!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate