16.517.000 de lei, pentru pietreni, de la Guvernul Ciolacu!

La începutul săptămânii trecute am transmis proiectul de Hotărâre de Guvern pentru alocarea unei sume din fondul de rezervă bugetară și, după câteva zile, guvernul condus de primul ministru PSD Marcel Ciolacu, a alocat o sumă de bani din fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2024.
Municipiului Piatra Neamț i-a fost alocată suma de 16 517 000 lei. Banii sunt necesari pentru plata unor cofinanțări la proiecte UE/naționale, cheltuieli neeligibile aferente contractelor cu finanţare nerambursabilă și pentru cheltuieli curente urgente.
Administratia liberală care conduce municipiul Piatra Neamț si care se plânge cu orice ocazie de piedici închipuite care îi sunt puse în calea progresului, încercând astfel să iși justifice neputința, a primit o mână de ajutor tocmai de la cei pe care îi acuză în mod constant nejustificat.
Pietrenii nu trebuie să mai sufere din cauza orgoliilor și a incompetenței!
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate