2 Aprilie, Ziua Instituției Prefectului

Astăzi, 2 Aprilie, sărbătorim Ziua Instituției Prefectului, o zi deosebit de importantă care ne oferă prilejul de a reflecta la rolul esențial pe care această instituție îl joacă în administrația publică. Instituția Prefectului, adevăratul „mic Guvern în teritoriu“, stă la baza funcționării echilibrate și eficiente a statului în regiunile noastre, garantând respectarea legilor și buna administrare a județelor.
Doresc să profit de această ocazie specială pentru a-mi exprima recunoștința și aprecierea față de colegii mei din Prefectura Neamț.
Prin eforturile voastre, demonstrați zi de zi că dedicarea față de serviciul public și angajamentul față de comunitate pot face o diferență reală în viețile oamenilor. În acest moment de sărbătoare, să ne reamintim de importanța misiunii pe care o îndeplinim împreună și să ne reînnoim angajamentul față de o administrație publică transparentă, eficientă și apropiată de cetățeni.
Vă mulțumesc fiecăruia pentru tot ceea ce faceți și vă doresc succes continuu în toate demersurile voastre!
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate