26 Octombrie – Sf Dimitrie

Sfinte Dimitrie, ai grijă de credincioși, de cei care își pun încrederea în puterea ta și fii alături de noi în orice moment al vieții! Ai arătat lumii că se poate depăși orice obstacol, orice durere, pentru că ai avut credință în Dumnezeu și încredere în El.

Pentru exemplul dat, este unul dintre sfinții cei mai importanți ai creștinismului și mulți oameni îi poartă numele cu mândrie, crezând în binecuvântarea sa. Astăzi, este pomenit la sfintele slujbe din biserici, schituri și mănăstiri iar credincioșii se roagă în fața icoanelor sale, cerându-i să le poarte de grijă.

Îmi doresc să fie liniște în toate casele, cu oameni sănătoși, iar celor ce îți sărbătoresc onomastica le adresez un sincer „La mulți ani!“ și să aibă mereu oameni dragi alături.

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate