5 iunie, Ziua învăţătorului. Sărut mâna, doamna mea învățătoare!

Sărut mâna, doamna mea învățătoare Georgeta Teleman!

La mulți ani de ziua dumneavoastră și tuturor învățătorilor, astăzi, când aceasta zi vă este dedicată!

Emoția acestei zile m-a făcut să îmi doresc să vă revăd după mai bine de 30 de ani de când nu mi-ați mai pus vreo notă!

Spre marea mea bucurie, v-am găsit la fel de frumoasă, zâmbitoare, atentă la detalii, așa cum erați la vremea când noi abia ne desprindeam de poalele mamei!

Cu emoție v-am oferit flori ca în prima zi de școală și v-am îmbrățișat cu tot dragul! Mă alătur tuturor celor care își felicită dascălii care ne-au așteptat cu abecedarele pe bănci, cu zâmbetul pe buze și brațele larg deschise, pentru a ne cuprinde și conduce pe calea cunoașterii!

Să trăiți cu bucuria menirii atinse, oameni speciali! Vă doresc să vă bucurați de generații reușite și an de an, în iunie, să primiți din partea elevilor cărora le-ați purtat mâna pe cel dintâi stilou, coronița recunoștinței!

Pentru doamna mea învățătoare și colegii de clasă de la Școala Nr. 12 Piatra-Neamț, las aici o fotografie din 1991, de la final de ciclu primar, când eram toți foarte cuminți, din cauza emoțiilor absolvirii!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate