8 martie m-a găsit îmbrățișând patru mame!

8 martie m-a găsit îmbrățișând patru mame!

Prima dintre ele este cea care mi-a dat viață!
Sărut-mâna, scumpă mamă! Să te țină Dumnezeu sănătoasă și eu să mai vin în multe primăveri să-ți dau flori și să îți mulțumesc pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine!

A doua, e „mama“ care mi-a pus stiloul în mână, m-a învățat buchea cărții, culorile semaforului, m-a încurajat să scriu, să citesc, să vorbesc!
E doamna mea învățătoare, Georgeta Teleman, un dascăl desăvârșit, pe care o voi respecta toată viața pentru ceea ce reprezintă pentru formarea mea.

Alte două buchete speciale le-am oferit cu deosebită emoție unor mame de îngeri, adevărate doamne care reprezintă exemplu de bunătate, altruism, suferință dusă cu zâmbetul pe buze!
Vorbesc de Monica Sofron, președinta Asociației umanitare „Codrin – ocrotiți copiii ce vor rămâne doar copii“, și de Carmen Suciu, președinta Asociației „Născută Înger“.
Doamnelor, pentru câtă suferință ați adunat în suflete pierzându-vă pruncii și pentru câtă suferință alinați, vă asigur că nu sunt suficiente flori pe pământ ca să fiți răsplătite!
Fiți convinse de tot respectul meu și recunoștința mea!
Vă doresc putere și sănătate, să oblojiți durerea din sufletele semenilor greu încercați și să primiți răsplată de la Dumnezeu pentru toate faptele bune!

Să trăiți, doamne minunate! Și să vă simțiți iubite și apreciate!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate