La mulți ani, Colegiul Național „Gheorghe Asachi“!

Am onorat cu deosebită plăcere invitația doamnei director, Constanța Chelaru, de a participa la sărbătoarea Colegiului Național „Gheorghe Asachi“, pepiniera de cadre didactice din județul Neamț.

Vă felicit, doamnelor și domnilor profesori, pentru continua dumneavoastră sârguință, astfel încât elevii „Liceului Pedagogic“ din Piatra-Neamț, așa cum este cunoscut datorită tradiției și profilului său de bază, au rezultate deosebite în cadrul examenelor naționale.

Dragi elevi, oricare v-ar fi profilul, să fiți mândri de școala voastră! Aveți privilegiul de a aparține comunității normaliste și de a vă bucura de un statut special pe paleta învățământului nemțean. Vă doresc să țineți stindardul sus și să trăiți toată viața cu mândria de a fi absolvent de Asachi.

Folosesc prilejul sărbătorii dumneavoastră pentru a-i felicita și pe părinții elevilor acestui colegiu, pentru că într-un fel sau altul aparțin marii familii „CN GA“!

La mulți ani, Colegiul Național „Gheorghe Asachi“! La multe generații de absolvenți care vor ajunge în cancelariile școlilor din județ și din țară și în sălile de clasă, unde vor preda celor mici.

Adrian Nițăhttps://nitaadrian.ro
Cetățean | Om politic | Primarul ales al municipiului Piatra-Neamț

Ultimele noutăți

La mulți ani, Salvamont România!

La mulți ani, Salvamont România! Astăzi, de Ziua Națională Salvamont...

David Popovici ne face un dar neprețuit

De Ziua Imnului Național și, în anul în care...

Ziua Imnului Național al României

Astăzi am avut onoarea să particip la manifestările prilejuite...

La mulți ani, maestre Lucian Strochi!

Astăzi, pe 23 iulie, sărbătorim ziua de naștere a...

Domnule primar, domnilor viceprimari, încheiați cu demnitate acest mandat!

Hipermarketuri se construiesc în vecinătatea piețelor, iar conducerea primăriei...

Te-ar putea interesa și:

La mulți ani, Salvamont România!

La mulți ani, Salvamont România! Astăzi, de Ziua Națională Salvamont România, doresc să exprim admirația pentru toți salvatorii montani care își dedică viața siguranței și...

Astăzi marcăm 593 de ani de la prima atestare documentară a municipiului Piatra-Neamț, locul pe care îl numim cu toții „acasă”

Astăzi marcăm 593 de ani de la prima atestare documentară a municipiului Piatra-Neamț, locul pe care îl numim cu toții „acasă”. Este un moment deosebit...

David Popovici ne face un dar neprețuit

De Ziua Imnului Național și, în anul în care comemorăm 170 de ani de la trecerea în neființă a compozitorului său, David Popovici ne...