Soluții pentru piețele de cartier

Anunțam încă din campania electorală că voi schimba regulamentul de funcționare al piețelor din oraș și că voi dispune toate măsurile permise de lege pentru a favoriza producătorii locali, facilitandu-le vânzarea produselor de calitate la prețuri corecte. Totodată, voi căuta soluții ca piețele de cartier să fie modernizate și funcționale.

Îmi doresc sincer și sunt sigur că mulți dintre voi vă doriți ca în Piatra Neamț să se găsească la vânzare cât mai multe alimente produse aici, în Neamț. De aceea, îi rog pe toți cei care lucrează în primărie pe această zonă de competență și pe cei care conduc SC Urban SA, firma care administrează piețele din oraș, să pregătească din timp un plan de măsuri eficiente care să favorizeze producătorii locali și să-i stimuleze să își vândă produsele la prețuri corecte, atât pentru consumatorul final cât și pentru munca depusă de ei.

Nu în ultimul rând, rog și producătorii locali să îmi transmită orice idee au și, mai ales, să îmi spună opinia lor despre ce ar trebui să facă primarul și primăria pentru a-i ajuta!

De cele mai multe ori, deciziile luate în urma consultării cu toți cetățenii interesați de un subiect sunt mai bune și mai eficiente decât cele luate de orice om politic și de orice echipă de funcționari dintr-o primărie. Îmi doresc ca actul administrativ să vă implice și pe dumneavoastră, cetățenii, pentru a adopta cele mai bune decizii pentru orașul nostru!

Adrian Nițăhttps://nitaadrian.ro
Cetățean | Om politic | Primarul ales al municipiului Piatra-Neamț

Ultimele noutăți

La mulți ani, Salvamont România!

La mulți ani, Salvamont România! Astăzi, de Ziua Națională Salvamont...

David Popovici ne face un dar neprețuit

De Ziua Imnului Național și, în anul în care...

Ziua Imnului Național al României

Astăzi am avut onoarea să particip la manifestările prilejuite...

La mulți ani, maestre Lucian Strochi!

Astăzi, pe 23 iulie, sărbătorim ziua de naștere a...

Domnule primar, domnilor viceprimari, încheiați cu demnitate acest mandat!

Hipermarketuri se construiesc în vecinătatea piețelor, iar conducerea primăriei...

Te-ar putea interesa și:

La mulți ani, Salvamont România!

La mulți ani, Salvamont România! Astăzi, de Ziua Națională Salvamont România, doresc să exprim admirația pentru toți salvatorii montani care își dedică viața siguranței și...

Astăzi marcăm 593 de ani de la prima atestare documentară a municipiului Piatra-Neamț, locul pe care îl numim cu toții „acasă”

Astăzi marcăm 593 de ani de la prima atestare documentară a municipiului Piatra-Neamț, locul pe care îl numim cu toții „acasă”. Este un moment deosebit...

David Popovici ne face un dar neprețuit

De Ziua Imnului Național și, în anul în care comemorăm 170 de ani de la trecerea în neființă a compozitorului său, David Popovici ne...