A VIII-a ediție a Galei Turismului „Descoperă Nord-Est”

Am avut plăcerea de a participa la a VIII-a ediție a Galei Turismului „Descoperă Nord-Est”, un eveniment extraordinar organizat de Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, prin Centrul EUROPE DIRECT Nord-Est și Centrul Regional de Studii Nord-Est.
Evenimentul de anul acesta a fost găzduit de județul nostru, un loc unde tradiția și modernitatea se întâlnesc pentru a crea experiențe memorabile.
Gala a reunit o diversitate impresionantă de participanți: actori regionali și centrali din turism și cultură, reprezentanți HORECA, administrația publică locală, instituții culturale, mediul academic, organizații și asociații din turism și patrimoniu cultural, și nu în ultimul rând, mass-media. Atmosfera a fost una de colaborare și inovație, toți participanții împărtășind o viziune comună pentru dezvoltarea turismului în regiune.
Tema centrală a ediției din acest an a fost stimularea parteneriatelor în turism, cu un focus special pe turismul cultural, gastronomic și ecoturism regional. De asemenea, s-au discutat perspectivele dezvoltării rutelor turistice transfrontaliere care conectează Regiunea Nord-Est și Republica Moldova, deschizând noi orizonturi pentru exploratori și entuziaștii de cultură.
Sper că aceste inițiative vor transforma turismul regional și vor aduce noi oportunități pentru locuitori și vizitatori deopotrivă. Să continuăm să descoperim și să ne bucurăm de bogăția culturală și naturală a Regiunii Nord-Est!
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate