– Adrian Niță, candidat PSD pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț

Dragi pietreni,

Sunt Adrian Niță și candidez, din partea Partidului Social Democrat, la funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț, o provocare pe care mi-o asum cu inima deschisă, cu responsabilitate și cu determinarea de a schimba lucrurile în bine.

Mesajele pe care le-am primit de la dumneavoastră, modul deschis în care am reușit să comunicăm în perioada în care am deținut funcția de prefect al județului Neamț, respectul pe care simt că ni-l purtăm reciproc au fost și sunt, pentru mine, motivele determinante pentru care am luat această decizie. Vin în fața dumneavoastră ca un simplu cetățean care își iubește orașul și visează la un viitor mai bun pentru acesta și pentru locuitorii săi.

Viziunea mea este una simplă, dar ambițioasă: să transform Piatra-Neamț într-un oraș în care fiecare dintre noi să găsească motive să zâmbească zilnic, un oraș vizitat și admirat de turiști, un centru de cultură și istorie care să își valorifice potențialul și farmecul irepetabil.

Îmi doresc un Piatra-Neamț în care tinerii să aleagă să rămână, să își construiască carierele și familiile, un oraș care să inspire și să motiveze, care să aibă mai multă grijă față de copii și față de vârstnicii ce au muncit pentru a ridica urbea noastră.

Ultimii patru ani ne-au arătat că municipiul nostru are nevoie de o nouă direcție care să ne conducă spre modernizare și dezvoltare sustenabilă, dar fără a știrbi din atmosfera pitorească a locului. Împreună cu Dragoș Chitic și cu întreaga echipă social-democrată de la Piatra-Neamț, o echipă de oameni onești și pricepuți în administrație, sunt gata să îmi dedic toate resursele și energia pentru a îndrepta ceea ce a fost distrus în ultimii ani și pentru a construi un oraș modern, plin de viață, un loc unde să ne simțim cu adevărat acasă.

Împreună vom reda fiecăruia dintre noi mândria de a fi din pietrean.

Sunt convins că împreună cu Daniel Vasilică Harpa, candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț, vom putea dezvolta atât municipiul Piatra-Neamț, cât și județul nostru.

Pentru împlinirea acestui vis realizabil, vocea fiecărui pietrean contează. Îmi doresc să fiu nu doar primarul, ci și prietenul fiecărui locuitor al acestui oraș, să stau de vorbă cu fiecare dintre dumneavoastră, să vă ascult nemulțumirile, ideile și propunerile.

Ca și până acum, voi fi în mijlocul oamenilor și nu izolat într-un birou, rupt de realitățile comunității noastre. Voi face tot ce pot pentru ca fiecare dintre dumneavoastră să se regăsească în deciziile și investițiile făcute pentru oraș. În acest sens, vă încurajez să vă exprimați ideile, să participați activ la proiectele comunității și să contribuiți la viitorul pe care ni-l dorim cu toții.

Este un drum lung, anevoios, nu lipsit de greutăți, pe care îl vom parcurge împreună. Încrederea și sprijinul dumneavoastră sunt esențiale pentru a transforma aceste visuri în realitate.

Vă invit să ne unim forțele, să lucrăm împreună pentru orașul nostru, pentru comunitatea noastră! Haideți să demonstrăm că prin unitate, determinare și muncă Piatra-Neamț va înflori, redevenind Perla Moldovei.

Voi fi primarul fiecăruia dintre dumneavoastră, iar împreună vom scrie o nouă pagină în istoria orașului nostru, o pagină de progres și speranță.

Cu dragoste pentru Piatra-Neamț și cu încredere în puterea de a schimba lucrurile în bine, vă mulțumesc tuturor!

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate