Avansăm în lupta pentru un viitor sigur!

Dragi nemțeni,
Ne confruntăm cu o provocare comună: combaterea consumului de droguri în rândul tinerilor. Este o luptă ce necesită unitate, informare și acțiune concretă. De aceea, împreună cu Agenția Națională Antidrog și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională, am inițiat sesiuni de formare și întâlniri care să ne ajute să identificăm și să intervenim eficient în astfel de situații.
Mă bucur să împărtășesc cu voi finalizarea recentă a unui curs esențial de formare pentru 30 de consilieri școlari, un pas care adaugă un nou nivel de pregătire în abordarea acestei probleme în școli. Dar acesta este doar începutul! Vom continua cu sesiuni similare pentru încă 60 de specialiștii din cadrul DGASPC și alți consilieri școlari.
Și pentru că fiecare dintre voi poate juca un rol în această luptă, vom organiza în luna noiembrie, la sediul Instituției Prefectului, ședințe informative special concepute pentru părinți. Aici veți afla cum să recunoașteți semnele consumului de droguri și cum să abordați aceste situații delicatete.
Este mai clar ca niciodată că prevenția este instrumentul nostru cel mai puternic. O dată cu aceste inițiative, ne consolidăm angajamentul de a proteja sănătatea și viitorul tinerilor noștri.
Mulțumesc tuturor celor implicați! Prin unitate și educație, construim un mediu mai sigur pentru generațiile următoare.
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate