Avansări în grad la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Petrodava“

Cu profund respect și recunoștință felicit pompierii militari ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava“, care au fost avansați în grad în semn de apreciere pentru devotamentul și profesionalismul lor în cariera de salvatori.
Acești 34 de eroi merită să fie sărbătoriți pentru curajul de a pune mai presus de propriile vieți, salvarea celor aflați în situații de urgență.
Onorați pompieri nemțeni, vă respectăm pentru tot ceea ce faceți și pentru angajamentul vostru de a veni în ajutorul comunității în momente critice!
De asemenea, ne amintim cu emoție și respect de Generalul Ioan Nițică, care ne-a părăsit acum trei ani. Dintre stele, el veghează asupra intervențiilor salvatorilor ISU Neamț în situații de urgență.
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate