Batalionul 634 Infanterie din Piatra-Neamț aniversează trei decenii de existență.

Batalionul 634 Infanterie din Piatra-Neamț constituit la data de 2 Aprilie 1994 ca parte a Brigadei a 15-a Mecanizată ,,Podu Înalt” – Iași, aniversează trei decenii de existență.
În onoarea primului mareșal al Poloniei și ministru al apărării, șef de stat (1918–1922) și conducător de facto (1926–1935) al celei de a Doua Republici Polone, fervent susținător al realizării alianței defensive polono-române și, în spiritul strânselor relații de colaborare militară între Brigada 15 Mecanizată ,,Podu Înalt” -Iași și Brigada 17 Mecanizată ,,Wielkopolska”/ Batalionul Logistic Carol al II-lea, s-a acordat Batalionului 634 Infanterie din Piatra-Neamț denumirea onorifică de „Mareşal Józef Piłsudski ”.
Salut cu respect, prețuire și cordialitate pe toți militarii și ofițerii Batalionului 634 Infanterie „Mareșal Jozef Pilsudski” din Piatra-Neamţ, fost Batalion 634 Infanterie PETRODAVA, a cărei existență începe mult înainte în timpul istoric, pentru întreg efortul, curajul și profesionalismul lor în apărarea și promovarea acțiunii armatei române!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate