Bun venit în echipă!

Într-o lume în care comunitatea și sănătatea se împletesc într-un țesut vital pentru progresul fiecărui individ, decizia prietenului și medicului meu de familie, Bogdan Mahu, de a se alătura echipei mele în lupta electorală pentru primăria Piatra-Neamț marchează un moment important.
Alegerea lui Bogdan de a pune umărul la construirea unei comunități sănătoase, în inima căreia fiecare pietrean să se simtă acasă și protejat, este mai mult decât un gest de sprijin; este un angajament pentru viitor.
Acest parteneriat întărește viziunea noastrǎ comună, aceea că sănătatea comunității este fundamentul pe care se clădește orice proiect de viitor, durabil și înfloritor.
Devotamentul său față de pacienți, cunoștințele sale medicale și umanitatea care îl caracterizează, sunt sursă de inspirație și un pilon de bază în misiunea noastră.
Îți mulțumesc, Bogdan, pentru curajul de a te alătura acestei călătorii, pentru încrederea de a investi într-un proiect care ne responsabilizează pe toți și pentru energia pe care o aduci echipei!
Am convingerea că, împreună, vom scrie istorie pentru Piatra-Neamț, vom construi o comunitate în care sănătatea și bunăstarea să fie la ordinea zilei.
Bun venit în echipă!
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate