Campionatul Național de Box pentru Cadeți Masculin

Suntem mândri pentru că orașul nostru a găzduit o competiție națională de box de excepție, cu 211 participanți din 63 de cluburi din întreaga țară. A fost o demonstrație impresionantă de talent, determinare și spirit sportiv, care subliniază rolul crucial al boxului în promovarea valorilor pozitive în rândul tinerilor.
Cuvinte de laudă merită Gabriel Câmpescu, care prin eforturile sale neobosite continuă să mențină vie flacăra boxului în județul nostru. Datorită dedicării sale, orașul nostru este an de an o prezență remarcabilă pe harta boxului național. Astfel de inițiative nu doar promovează sportul, ci și construiesc un cadru solid pentru dezvoltarea tinerilor atleți.
Prezența domnului Vasile Câtea, președintele Federației Române de Box, la acest eveniment subliniază importanța și recunoașterea pe care o are competiția noastră la nivel național.
Boxul este mai mult decât un sport; este un instrument de dezvoltare personală pentru copii și tineri. Îi învață pe aceștia despre disciplină, autocontrol, respect și reziliență. Practicarea unui sport precum boxul contribuie la formarea unui caracter puternic și la adoptarea unui stil de viață sănătos.
Felicitări tuturor sportivilor, antrenorilor și organizatorilor pentru acest eveniment memorabil. Să continuăm să susținem și să promovăm aceste valori esențiale în comunitatea noastră!
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate