Cinste Eroilor Noștri Salvatori din Neamț!

Astăzi, cu mândrie și respect, ne înclinăm în fața dedicării și curajului de neegalat al salvatorilor din Inspectoratul pentru Situații de Urgență Neamț.
Anul trecut, ISU Neamț a gestionat 13.897 situații de urgență, demonstrând nu doar profesionalism, ci și o inimă mare. Echipajele SMURD au fost alături de 10.901 persoane, inclusiv 485 de copii, oferindu-le speranță și alinare în momente critice.
Incendii, inundații, alunecări de teren – nu există provocare prea mare pentru salvatorii noștri, care au gestionat 741 de incendii și 1.641 intervenții la alte catastrofe naturale și situații de urgență, cu profesionalism și curaj.
Fiecare intervenție a salvat vieți și a protejat comunități, fie că au fost în Neamț sau în sprijinul vecinilor noștri din Bacău și Iași.
Vă mulțumim, dragi salvatori nemțeni, pentru fiecare clipă pe care o dedicați protejării vieților și bunurilor noastre. Sunteti adevărați eroi în fiecare zi!
RESPECT!
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate