Coroana reginei Maria, la Piatra-Neamț

Am avut deosebita plăcere să particip la vernisajul organizat de Complexul Muzeal Național Neamț, cu prilejul sărbătoririi a 30 de ani de la constituirea Consiliului Județean Neamț. Am regăsit oameni care iubesc istoria, trecutul României și care apreciază frumosul – atât pe regina Maria, cât și pe cea mai prețioasă podoabă a sa, coroana cu care a fost încoronată.

Adresez sincere felicitări reprezentanților Complexului Muzeal Național Neamț, care au reușit prin demersurile lor să aducă la Piatra-Neamț o asemenea bijuterie cu o valoare inestimabilă în județul nostru. Este o șansă enormă pentru fiecare dintre cei interesați să vadă cum arată o coroană de 1,8 kilograme, pe care se găsesc pietre semi-prețioase, o adevărată operă de artă.

Dragi nemțeni, vă recomand să valorificați șansa de a vedea coroana reginei Maria, suverana României întregite!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate