Corupția îți dă viața peste cap

In urma activitatilor specifice, astăzi, polițiști din cadrul SJA Neamț au reținut, in vederea continuării cercetărilor, un funcționar public din cadrul Instituției Prefectului Județul Neamț, bănuit de comiterea unor fapte de corupție. Față de persoana în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind încarcerată in Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamt.
Instituția Prefectului Județul Neamț acordă o importanță deosebită menținerii unui climat de integritate, prin instruirea periodica a functionarilor publici pe linia prevenirii si combaterii faptelor de coruptie, astfel încât să fie eliminate orice suspiciuni sau vulnerabilități de natură să aducă prejudicii imaginii instituției.
Sustin că față de asemenea fapte trebuie să manifestăm toleranță zero si mă dezic cu tărie de ele și de funcționarii care renunță la moralitate, cinste si datorie.
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate