Cum se desfășoară transportul în comun pe raza municipiului Piatra Neamț

In dimineața aceasta am verificat cum se desfășoară transportul în comun pe raza municipiului Piatra Neamț.
Ceea ce pietrenii mi-au semnalat prin mai multe mesaje se confirmă. Sunt intervale orare în care numărul autobuzelor nu face față numărului persoanelor care folosesc aceste mijloace de transport. Am discutat cu călătorii care s-au plâns de frecvența redusă cu care autobuzele ajung în stații.
Mai ales acum, în perioada sezonului rece, Primaria ar trebui să solicite ADI UrbTrans modificarea programului curselor, pentru ca SC Troleibuzul SA, firma ce prestează serviciile de transport în comun, să suplimenteze numărul mașinilor care circulă în perioadele din zi când numărul călătorilor este unul ridicat.
Voi transmite această propunere atât Primăriei Piatra Neamț cât și ADI URBTRANS. Prin grija Consiliului Județean avem o flotă de mașini noi, moderne și ar fi păcat ca locuitorii municipiului nostru să nu beneficieze de un transport în comun de calitate.
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate