Depunerea jurământului și la avansarea în grad a pompierilor militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava“

Am fost martor la depunerea jurământului și la avansarea în grad a pompierilor militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava“.

Sublocotenentul Rareș Perju a depus jurământul, iar 47 de pompieri militari, care au îndeplinit stagiul minim în grad, au fost avansați.

Cinste lor, pentru devotament, profesionalism, pentru cariera de salvatori pe care și-au ales-o!

Onorați pompieri nemțeni, vă respect pentru tot ceea ce faceți, pentru că puneți înaintea propriei persoane, salvarea vieților și bunurilor celor care ajung în situații de urgență!

🙏Generale Ioan Nițică, de doi ani urmărești de Sus, dintre stele, cum intervin salvatorii ISU Neamț în situații de urgență! Să știi că nu te-am uitat! I-am felicitat pe pompierii militari nemțeni și m-am gândit că ești mândru de ei, așa cum sunt și eu!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate