Deschiderea celei de a V-a ediții a Taberei Hairstilistilor

Am avut plăcerea de a participa la deschiderea celei de a V-a ediții a Taberei Hairstilistilor, unde cei mai apreciați stiliști și traineri din România și din afara țării își vor împărtăși din experiența și ideile lor.

Trăim satisfacția ca un eveniment de amploare națională, intr-un domeniu care capătă din ce in ce mai multă importanță si care ocupă o pondere semnificativă în economia locală se desfășoară la Piatra Neamt.

O felicit pe Jully Cornea pentru eforturile susținute în ultimii ani de a impune orașul nostru ca reper în industria de Beauty și o asigur că se poate baza pe sprijinul meu!

Sper ca toți cei prezenți să participe la workshopuri care să le fie utile si să își facă amintiri frumoase la noi in județ!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate