Deschiderea celei de-a XI-a ediții a Festivalului Obiceiurilor și Tradițiilor de Anul Nou

Astăzi a fost o zi de sărbătoare la Târgu-Neamț, unde am avut onoarea de a participa la deschiderea celei de-a XI-a ediții a Festivalului Obiceiurilor și Tradițiilor de Anul Nou. Un eveniment vibrant, ce aduce în prim-plan frumusețea și diversitatea tradițiilor noastre românești.
Mulțumesc colegului și prietenului meu Daniel Harpa pentru invitația călduroasă! A fost o experiență memorabilă, plină de culoare și de momente autentice care ne amintesc de bogăția culturală a zonei noastre.
Evenimentul a fost organizat de Primăria și Consiliul Local Târgu-Neamț, Casa Culturii „Ion Creangă” Târgu-Neamț, și Consiliul Județean Neamț, cărora li se cuvin mulțumiri pentru eforturile de a păstra și promova tradițiile românești.
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate