Dezbatere Regalitate și Uniunea Europeană

Cât de grav este fenomenul de bullying în școli, ce înseamnă Uniunea Europeană, ce înseamnă Regalitate pentru România de azi, care sunt planurile tinerilor pentru viitor – o largă paletă de subiecte care mai de care mai importante pentru tânăra generație – reprezintă temele dezbaterii la care am participat zilele trecute, alături de liceeni din Piatra Neamț, în contextul evenimentelor organizate cu prilejul aniversării a 30 de ani de la constituirea Consiliului Județean Neamț.

A fost o întâlnire extrem de plăcută, în care m-am bucurat de spiritul tinereții lor, de entuziasmul care îi caracterizează, de exuberanța vârstei! Le-am aflat ideile despre viitor, cum văd ei societatea atunci când vor fi oameni maturi, le-am ascultat problemele cu care se confruntă! Sunt minunați copiii noștri! Gândesc liber și frumos și au puterea de a se implica în viața comunității, în proiecte care le-ar aduce satisfacții! Îi susțin și îi iubesc pentru ceea ce sunt!

Vă mulțumesc, dragi copii, pentru după-amiaza petrecută împreună! Vă doresc putere de a vă duce planurile la îndeplinire și curaj în a schimba lucrurile astfel încât să fiți mulțumiți de viețile voastre!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate