Dezvelirea bustului pictorului Aurel Băeșu, artistul pietrean declarat post mortem Cetățean de Onoare al orașului.

M-a onorat invitația și am răspuns cu plăcere lansării provocate de membrii Rotary Club Piatra Neamț Camena, care aseară au organizat un eveniment cu totul special, la Muzeul de Artă din Piatra Neamț. Am fost martor la dezvelirea bustului pictorului Aurel Băeșu, artistul pietrean declarat post mortem Cetățean de Onoare al orașului.

N-aș fi putut participa la un eveniment mai deosebit în Noaptea Muzeelor decât la această dezvelire a bustului din bronz, realizat de sculptorul Pavel Obreja, din Republica Moldova, operă de artă care în scurt timp va înnobila Parcul „Nicu Albu“ din municipiul Piatra-Neamț!

Felicitări, prietene Cornel Agăleanu, pentru implicarea și susținerea acestui proiect, care pune în valoare o personalitate a zonei noastre. Admirația ta față de pictorul Băeșu se vede și prin această inițiativă. Reușești să îl aduci în prezent, prin acest bust din bronz, care va rămâne peste ani, comunității pietrene!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate