Dezvoltăm ținutul Neamțului

Dezvoltăm Neamțul împreună! Primarii vor avea un sprijin real în implementarea de proiecte în localitățile pe care le conduc și vor fi susținuți de specialiști!

Astăzi am emis un ordin de prefect, pentru constituirea Grupului pentru Asistență Tehnică (GAT), entitate ce va funcționa ca structură de consultanță fără personalitate juridică, cu scopul de a sprijini administrațiile publice să implementeze cu succes proiecte cu finanțare europeană sau guvernamentală.

Administrațiile publice vor fi sprijinite pentru a obține avizele și autorizațiile necesare depunerii și implementării în timp util a proiectelor finanțate din fonduri europene și guvernamentale, respectiv a programelor de finanțare aferente Cadrului Financiar Multianual 2021-2027, a Programului Național de Investiții Anghel Saligny și a proiectelor din Planul Național de Redresare și Reziliență (P.N.R.R.).

Sunt convins că în noile condiții, primăriile din Neamț își vor îmbunătăți gradul de absorbție a fondurilor destinate autorităților administrației publice și vor îndeplini prioritățile și obiectivele principale incluse în Programul de Guvernare 2021-2024, aprobat prin Hotărârea Parlamentului nr. 42 din 2021.

Personal, în calitate de coordonator al Grupului pentru Asistență Tehnică, voi face tot ce îmi stă în putere pentru a închega o echipă puternică și eficientă formată din specialiștii unora dintre cele mai importante instituții din județ, care să urmărească tot ceea ce înseamnă posibilitate de atragere de investiții, să se implice în pregătirea documentațiilor și în supravegherea proiectelor, astfel încât să nu existe întârzieri în derularea lor, oricare ar fi domeniul în care se realizează sau unitatea administrativ-teritorială.

Dezvoltăm Neamțul împreună!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate