Evenimentul „Bayer Agro-Arena“, întâlnire cu specialiștii în agricultura modernă

Ieri, am participat la a treia ediție a evenimentului „Bayer Agro-Arena“, fiind onorat de invitația pe care mi-a adresat-o domnul Vasile Pop Silaghi.

Au fost de față circa 250 de fermieri interesați de oferta companiei Bayer în domeniul tehnologiei pentru culturile de floarea soarelui, porumb, grâu, rapiță și sfeclă de zahăr.

A fost o încântare să văd ce înseamnă agricultura modernă, promovată de specialiști care vor să facă performanță în acest domeniu de activitate. Sincere felicitări domnului Vasile Pop Silaghi, reprezentantul Fermei Vălenii Doamnei, din comuna Dochia, și echipei cu care a reușit să organizeze acest simpozion.

Sub deviza „Cultivă astăzi succesul de mâine“, Compania Bayer ține sus ștacheta și în parteneriat cu fermierii reușește să ne arate cum se obțin roade ale pământului sănătoase, care ajung pe mesele consumatorilor și răspund celor mai exigente cerințe.

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate