Evitați deplasările și luați măsuri de adăpostire și autoprotecție!

Ca urmare a emiterii de către ANM a avertizării de fenomene meteo periculoase – cod portocaliu, pe zona de est a județului Neamț, forțe și mijloace din cadrul ISU, SVSU și operatorul de distribuție a energiei electrice, intervin pentru limitarea și înlăturarea efectelor negative produse și anume pentru înlăturarea arborilor și a stâlpilor căzuți pe carosabil, în localitățile Răucești, Dragomirești, Războieni, Bârgăuani și în municipiul Roman. Totodată, la nivelul ISU Neamț a fost activată grupa operativă iar pe zona de aplicabilitate a codului portocaliu a fost emis mesaj RO-ALERT.
Avertizare meteo – INTENSIFICĂRI ALE VÂNTULUI de peste 70-80 km/h, descărcări electrice, grindină, averse torențiale care vor cumula local peste 20 I/mp.
Evitați deplasările și luați măsuri de adăpostire și autoprotecție!
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate