Evoluția fenomenelor meteo din ultimile zile

Astăzi, începând cu ora 11, am participat la o videoconferința convocată de către Viceprim-ministru, ministrul afacerilor interne, domnul Cătălin Predoiu.
Tema acestei videoconferințe a fost evoluția fenomenelor meteo din ultimile zile. La această întâlnire au participat toți membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.
Momentan, la nivelul județului nostru nu se înregistrează probleme deosebite, reprezentanții firmelor ce efectuează deszăpezirea acționând încă din timpul nopții trecute pentru a menține starea de viabilitate a drumurilor. La această oră nu sunt drumuri blocate. Se circulă în condiții de iarnă.
* Vă rugăm să circulați cu prudență sporită în aceste condiții meteo!
* Asigurați-vă că vehiculele dumneavoastră sunt echipate corespunzător pentru iarnă, inclusiv cu anvelope de iarnă și lanțuri, unde este necesar.
* Respectați toate indicatoarele și semnalizările temporare puse în vigoare de autorități.
* Evitați călătoriile neesențiale pe timp de ninsoare și condiții meteo dificile.
Nu s-au înregistrat probleme în ceea ce privește furnizarea energiei electrice.
Colaborăm îndeaproape cu autoritățile locale și Inspectoratul pentru Situații de Urgență pentru a asigura o intervenție eficientă la nevoie.
Vă mulțumim pentru înțelegerea și cooperarea dumneavoastră în aceste momente! Siguranța dumneavoastră este prioritatea noastră principală.
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate