Exercițiu în care a fost activat planul roșu la Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani, cu extindere la fondul forestier al Ocolului Silvic Vaduri

Astăzi, profesionalismul angajaților de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava“ al judeţului Neamţ a fost dovedit din nou, în cadrul unui exercițiu în care a fost activat planul roșu.

Tema exercițiului a fost „Activitatea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă «Petrodava» al judeţului Neamţ în cooperare cu alte componente ale sistemului de management al situaţiilor de urgenţă pentru intervenţia în cazul producerii unui incendiu la Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani, cu extindere la fondul forestier al Ocolului Silvic Vaduri“.

Alături de ISU Neamț au mai fost implicate Inspectoratul de Poliție, Inspectoratul de Jandarmi, Direcţia de Sănătate Publică, Serviciul de Ambulanță Județean, Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean, Filiala Teritorială Neamț a Colegiului Psihologilor din România, Filiala Neamț a Societății Naționale de Crucea Roșie, Serviciul de Voluntari pentru Situații de Urgență Alexandru Cel Bun, Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani / Serviciul Privat pentru Situații de Urgență, Comisariatul Judeţean Neamţ al Gărzii Naţionale de Mediu, Clubul „Ceahlăul“ Piatra-Neamţ Secţia Radioamatori, Asociaţiei Corp Club Off-Road Piatra-Neamţ, Ocolul Silvic Vaduri și Ocolul Silvic privat Mănăstirea Neamţ.

Adresez sincere felicitări tuturor celor implicați în buna desfășurare a acestui exercițiu, în cadrul căruia fiecare dintre participanți a făcut tot ce i-a stat în putere, pentru a-și onora sarcinile profesionale. A fost un scenariu extrem de bine gândit, astfel încât a simulat o situație de urgență în cele mai mici amănunte și, personal, m-am convins de profesionalismul celor implicați în activitatea de astăzi.

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate