Felicitări, dragi tineri, care ați trecut cu brio de examenul de Bacalaureat!

Felicitări, dragi tineri, care ați trecut cu brio de examenul de Bacalaureat! Prin munca voastră reușiți să țineți sus renumele învățământului nemțean, media de promovabilitate la BAC 2022, sesiunea de vară, fiind peste cea de la nivel de țară!

Ați avut un an greu, cu mult stres, cu emoții firești sfârșitului de liceu, dar astăzi este ziua în care culegeți roadele muncii voastre și vă puteți gândi la viitorul pe care vi-l doriți, la drumul pe care vreți să mergeți!

Sunt fericit pentru fiecare dintre promovații acestei sesiuni! Vă țin pumnii pentru admiterea la facultate! Să reușiți să ajungeți studenți acolo unde vă place și să profesați ceea ce vă doriți în viață!

Să aveți o vară de neuitat! Cu distracție, relaxare, cu iubire, cu tot ce e firesc minunatei voastre vârste!

Stimate cadre didactice care ați trudit pentru pregătirea tinerilor noștri, dragi părinți, felicitări pentru tot efortul depus!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate