Festivalul de Artă Populară ”Lada cu zestre” ediția a XVI-a

A fost un week-end sub amprenta tradiționalului, a lucrului făcut cu migală și a dragului pentru frumos, în municipiul reședință de județ!

Consiliul Județean Neamț, prin Complexul Muzeal Național și două asociații de profil – cea a Meșterilor Populari din Moldova și a Meșterilor Populari din Ținutul Neamț – a deschis din nou „Lada cu zestre“, în centrul orașului, în Parcul Tineretului, pentru a XVI-a oară, astfel că iubitorii de frumos, de tradiții, de autentic, să se bucure de un eveniment care le este dedicat. Prin grija organizatorilor evenimentului, zeci de meșteri populari din județ și din țară au venit la Piatra-Neamț cu propriile creații, ieșind în întâmpinarea vizitatorilor și a cumpărătorilor.

Am fost onorat să particip la decernarea diplomelor pentru participanți, să îi cunosc personal pe oamenii care s-au născut cu mâini dibace și la finalul evenimentului să le adresez atât lor cât și publicului prezent urarea de a mai veni la Piatra-Neamț, unde „Lada cu zestre“ an de an se deschide pentru iubitorii de frumos, prin grija autorităților!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate