Festivitatea de depunere a jurământului militar la ISU Neamt

Așa să le ajute Dumnezeu: cum au jurat și cum cred în forța lor, în stăpânirea de sine, în spiritul de sacrificiu care îi caracterizează!

Astăzi, 55 de bărbați au depus jurământul și au intrat în rândul reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava”, după ce au susținut concursul de încadrare din sursă externă și au fost declarați admiși.

De azi sunt profesioniștii care și-au ales o carieră în care vor trebui sa pună în fața propriei persoane și a propriei familii, responsabilitățile profesionale!

Le doresc misiuni cu succes și să nu uite emoțiile trăite pe 15 martie 2023, când sub flamura tricolorului și în aplauzele familiilor lor și-au rostit numele și au jurat că își vor face datoria de salvator!

Dumnezeu să-i apere de pericole și să-i întărească pentru a-i putea scoate din situații limită pe cei care vor avea nevoie de ei! Am încredere că vor demonstra în fiecare misiune că sunt profesioniștii potriviți la locurile potrivite!

Baftă, băieți!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate