Gala Excelenței în Educația Nemțeană

Elevii minunați ai județului, care au în palmares rezultate importante la concursuri și olimpiade naționale și internaționale, au fost astăzi premiați în cadrul Galei Excelenței în Educația Nemțeană. Mi-a făcut o deosebită plăcere să îi cunosc pe ei și pe profesorii lor coordonatori.

Îi apreciez pe acești elevi din toată inima pentru sacrificiile pe care sunt dispuși să le facă. Au dovedit că sunt preocupați de studiu în mod special și urmăresc să se înscrie în competiții unde reușesc să demonstreze că sunt elevi excepționali. Bravo lor pentru asemenea rezultate!

Toată recunoștința mea și pentru cadrele didactice coordonatoare, care depun eforturi serioase astfel încât să îi vadă pe elevi calificați la cele mai prestigioase concursuri și olimpiade.

Felicitări și părinților, care sunt alături de școala nemțeană, felicitări președintelui Ionel Arsene și Consiliului Județean Neamț, care a finanțat această frumoasă gală. Întreaga apreciere și Inspectoratului Școlar Județean Neamț, doamnei inspector școlar general Florentina Luca-Moise, pentru organizarea acestui eveniment!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate