Gala femeii în administrația publică locală

Am participat aseară la Gala femeii în administrația publică locală, eveniment organizat de Consiliul Județean Neamț, la inițiativa președintelui Ionel Arsene.

Spre marea mea bucurie, am cunoscut doamne minunate din administrația publică locală, care au fost premiate și felicitate pentru activitatea desfășurată în acest domeniu. Am avut onoarea de a o cunoaște pe prima doamnă prefect al județului Neamț, am aplaudat femei care au pus umărul la dezvoltarea comunităților locale, fiind acum 30 de ani secretar de primărie, viceprimar, primar sau adunând cele mai multe mandate de consilier local sau de primar, cum este cazul Mariei Petrariu, primărița de la Vânători-Neamț, aleasă de vânătoreni în această funcție de 22 de ani.

Port un deosebit respect pentru toate doamnele și domnișoarele care își desfășoară activitatea în administrație!

Îi felicit pe reprezentanții Consiliului Județean Neamț pentru organizarea Galei femeii în administrația publică locală și adresez sincere felicitări tuturor angajaților instituției care a împlinit 30 de ani de la constituire!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate