Împreună Reconstruim Speranța: O Nouă Oază de Recuperare în Inima Bicazului!

Astăzi am avut onoarea să particip la inaugurarea unui centru de recuperare ce reprezintă o adevărată minune pentru comunitatea noastră din Bicaz și comunele limitrofe. Este rodul muncii asidue și a spiritului de echipă demonstrat de un grup de medici tineri, împreună cu veteranii domeniului, toți coordonați de excepționala Letiția Dămoc.
Vreau să-mi exprim recunoștința profundă față de Ionuț Ursu și Asociația Volunteer for Life pentru spiritul lor altruist, care a adus în inimile noastre un dar neprețuit: o bază de tratament modernă, un vis transformat în realitate datorită generozității nenumăraților sponsori.
Un mulțumesc special merge către colegul meu, primarul Nicolae Sălăgean, al cărui sprijin a depășit orice așteptare, contribuind nu numai administrativ, ci și material la această realizare remarcabilă.
Acest centru de recuperare nu este doar un loc, ci o flacără a speranței și o dovadă a unității noastre. Inima mea este plină de gratitudine pentru fiecare sponsor care a crezut și a susținut această cauză nobilă. Împreună, suntem mai puternici și, împreună, facem diferența!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate