Inaugurarea noului cămin cultural din comuna Păstrăveni

Prin grija primarului PSD, domnul Anton Gorea, cetățenii din comuna Păstrăveni au în comuna lor un cămin cultural nou.

Am participat ieri cu bucurie la acest eveniment, mai ales că a fost vorba despre un obiectiv realizat de la zero, cu fonduri din bugetul local și de la Consiliul Județean.

Valoarea totală a investiție este de 1.561.233 lei, cu TVA. Suprafață construită a noului cămin este de 452 metri pătraț, și are parter și mansardă.

Felicitări întregii administrații locale din Păstrăveni pentru inițiativa realizării acestui proiect și pentru alte investiții pe care le derulează în comună sau care au fost finalizate deja, precum reabilitarea Căminului Cultural din satul Rădeni, drumul de 1,8 km din satul Lunca Moldovei – aproape terminat, investiții în unitățile școlare – 1,3 milioane (300.000 de lei de la buget local și 10 milioane fonduri extrabugetare) pentru dotare cu tablete, laptopuri și table inteligente în valoare de peste 600.000 lei!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate