„Infinită dragoste și recunoștință doamnei Barbara Stamm, îngerul Centrului Păstrăveni“

Am fost astăzi la Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Păstrăveni, unde s-a vorbit la trecut despre Barbara Stamm, președinta Fundației Bayerische Kinderhilfe Rumanien și Fundației Bavaria pentru România, cea care s-a preocupat, începând cu 1991, de derularea a nenumărate proiecte ce au salvat de la o viață chinuită sute de suflete din această unitate de protecție și asistență socială.

Tradiționala întâlnire a Barbarei Stamm cu asistații și angajații CRRPH Păstrăveni înainte de Crăciun, când se cântau colinde și se împărțeau daruri, a fost de această dată un moment comemorativ. Cu lacrimi în ochi, prietenii ei de la Păstrăveni au vorbit despre faptele excepționale pe care Barbara Stamm le-a făcut pentru ei până pe 5 octombrie 2022 și s-au rugat pentru liniștea sufletului bun al celei pe care o consideră o adevărată mamă. De asemenea, a fost sfințită o placă comemorativă cu numele ei și am urmărit un film omagial, care ne-a amintit de altruismul distinsei doamne.

„Infinită dragoste și recunoștință doamnei Barbara Stamm, îngerul Centrului Păstrăveni“ – scrie pe plăcuța comemorativă. Este mesajul care va dăinui în sufletele tuturor celor care au cunoscut-o!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate