Informare importantă pentru locuitorii județului Neamț!

Din cauza condițiilor meteorologice severe, cu ninsori și viscol, luăm măsuri pentru a asigura siguranța tuturor. Încă de ieri dimineata s-a intervenit pe toate drumurile cu 84 de utilaje fiind folosite aproximativ 956 tone de sare și 4,25 tone clorură de calciu.
 Restricții de trafic:
Până mâine dimineața la ora 10, circulația este restricționată pentru toate categoriile de autovehicule, cu excepția celor de intervenție, pe următoarele sectoare de drum:
* DJ 157 Horia – Trifești – Giulești – Făurei
* DJ 157J Podoleni – Negritești – Hoisești
* DJ 159 Bahna – Izvoare
 Școli închise:
Următoarele unități de învățământ își vor suspenda cursurile:
* Scoala Gimnazială Nr. 1, Comuna Făurei
* ⁠Școala Gimnazială, comuna Bahna
* ⁠Școala Gimnazială, Comuna Dulcești
* ⁠Școala Gimnazială, Comuna Trifești
* ⁠Școala Gimnazială “Nicolae Apostol”, Comuna Ruginoasa
* ⁠Școala Gimnazială I.I.Mironescu Tazlău
 Elevii navetiști nu trebuie să efectueze deplasarea către aceste unități.
 Probleme au fost înregistrate pe DN15D, la ieșirea din județ spre Vaslui, cu restricții de tonaj pentru vehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone, impuse de la ora 13:00 până mâine la ora 10.
 Intervenții active:
Pe DN 15D, Piatra Neamț- Roman, acționăm cu utilaje și material antiderapant. În momentul de față se acționează pe toate drumurile naționale și județene cu utilaje și material antiderapant.
 Suntem preocupați și de situația pacienților care necesită dializă și a femeilor însărcinate ; în acest sens am stabilit ca DSP și SAJ să țină legătura permanent cu medicii de familie astfel încât să putem asigura intervențiile transportul sau internările pentru pacienți oricând este cazul.
 Până în prezent, nu există probleme cu furnizarea energiei electrice.
 Fac apel la toți participanții la trafic să evite deplasările neesențiale și să-și echipeze autovehiculele corespunzător.
Vă mulțumesc pentru înțelegere și cooperare!
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate