Înfrățirea orașului Târgu-Neamț cu Raionul Căușeni, din Republica Moldova

Astăzi am fost martor la o înfrățire oficială a unei legături sufletești care dăinuie de veacuri: înfrățirea orașului Târgu-Neamț cu Raionul Căușeni, din Republica Moldova.

Parafarea acordului a avut loc în cadrul Zilelor orașului Târgu-Neamț, sărbătoare care are loc în acest sfârșit de săptămână. Le doresc „fraților“ de pe cele două maluri ale Prutului să trăiască în pace și armonie, să fie uniți în cuget și-n simțiri și să caute cât mai multe ocazii de a se bucura împreună.

Ca prefect al județului, împărtășesc fericirea târgnemțenilor și a căușenilor, de a-și consimți buna înțelegere și printr-un document care le oferă cadrul legal pentru derularea a numeroase proiecte în domeniul cultural, turistic, administrativ sau educațional.

Sunt convins că viitoarele colaborări vor aduce plus valoare noilor parteneri, iar cetățenii din Târgu-Neamț și Căușeni se vor bucura de avantajele acestei înfrățiri!

Să fie într-un ceas bun!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate