Inițiative noi în lupta împotriva traficului de persoane în Județul Neamț!

Astăzi, în cadrul unei ședințe cheie la Instituția Prefectului, am lansat un apel către comunitate despre necesitatea acțiunilor concrete împotriva traficului de persoane.
Un pas major este formarea profesională a 65 de consilieri școlari educativi și 30 de specialiști (psihologi) de la DGASPC Neamț, un demers ce preconizează să aducă schimbări semnificative până în martie 2024.
Acest proiect va avea susținerea Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Bacău și Baroului Neamț.
Acești consilieri și specialiști vor fi vocea informării în școli, aducând la cunoștința părinților și elevilor informații vitale despre cum să prevenim și să combatem acest fenomen infracțional.
Confruntându-ne cu o realitate dură, subliniez importanța modificărilor legislative și am solicitat în acest sens propuneri pentru îmbunătățirea cadrului legal.
Stați conectați! În decembrie, vom avea o nouă întâlnire pentru a discuta progresele făcute în această direcție.
Să fim uniți în acest efort!
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate