Întâlnire cu membrii Biroului Executiv al Organizației Pensionarilor Social Democrați (OPSD) Neamț și ai Biroului OPSD Piatra Neamț

Am avut onoarea să particip la o întâlnire, organizată în format videoconferință, ce a reunit membrii Biroului Executiv al Organizației Pensionarilor Social Democrați (OPSD) Neamț și ai Biroului OPSD Piatra Neamț. Această adunare a fost cu adevărat specială, aducând împreună toate organizațiile de pensionari din întreaga țară pentru un schimb de idei și experiențe.
La discuții au participat secretarul general al PSD, domnul Paul Stănescu, președintele OPSD, domnul Ion Popa, și doamna Rovana Plumb, europarlamentar PSD. Prezența lor a subliniat importanța pe care o acordăm vocii pensionarilor în cadrul partidului și în societatea noastră.
A fost o oportunitate excelentă de a analiza activitățile seniorilor și de a ne pregăti pentru viitoarele alegeri europarlamentare și locale. Discuțiile au fost fructuoase, pline de idei constructive și strategii de implicare activă în viața politică și administrație.
Împreună, suntem mai puternici și mai determinați să contribuim la dezvoltarea unei societăți în care fiecare voce contează. Să rămânem uniți în eforturile noastre de a construi un viitor mai bun pentru toți cetățenii, indiferent de vârstă!
Mulțumim tuturor participanților pentru energie, dedicare și pentru dialogul constructiv. Împreună, facem diferența!
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate