Investiții fără precedent în sănătate pentru Neamț!

Guvernul PSD aduce o transformare radicală a serviciilor medicale prin PNRR!
Noi, cei din PSD, ne-am angajat într-o misiune de îmbunătățire a accesului la servicii de sănătate de înaltă calitate și de modernizare a infrastructurii medicale la nivelul Județului Neamț. Prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), pregătim o schimbare majoră.
Fiecare dintre cele 47 de cabinete de medicină de familie din Neamț va beneficia de o finanțare impresionantă de 78.711 mii de lei. Această investiție masivă va contribui la modernizarea infrastructurii și la achiziția de echipamente medicale avansate, garantând servicii de sănătate la standarde europene pentru comunitatea noastră.
Cu aceste fonduri, cabinetele noastre vor deveni centre de excelență în îngrijirea medicală, oferind condiții optime pentru tratament și prevenție.
Investim în sănătate pentru că investim în viitorul fiecărui cetățean și pentru că ne interesează binele locuitorilor județului Neamț.
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate