Invitatie la Festivalul de Artă Populară „Lada cu zestre”

Dragi prieteni, până mâine puteți să vă bucurați în centrul orașului Piatra Neamț de obiectele realizate de peste 50 de meșteri populari din întreaga țară, dar și din Republica Moldova.

Evenimentul ajuns la cea de a 17-a ediție este organizat de Consiliul Județean Neamț și de Complexul Muzeal Național Neamț împreună cu Asociația Meșterilor Populari.

Orice demers pentru promovarea și valorificarea culturii tradiționale este bine venit.

Acești oameni minunați sunt principalii conservatori ai culturii tradiționale românești, prin efortul lor ei păstrând vii, alături de celelalte elemente importante ale culturii noastre, limba, jocul, datinile și obiceiurile, identitatea românească, rădăcinile noastre ca neam.

Nu ratați întâlnirea cu acesti oameni deosebiți și cu obiectele create de mâinile lor în parcul central din Piatra Neamț, unde vă veți putea lua doza de romanitate!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate